Gratis Quick Scan

Is uw verzuimpercentage hoger dan 3%?

En heeft u meer dan 15 medewerkers in loondienst? Dan kunt u veel besparen op verzuimkosten! Als u wilt weten hoe dan is onze quickscan het middel bij uitstek.  Wilt u snel inzicht in wat verzuim u kost klik dan op link van de site van TNO en CBS.

Hoe werkt onze scan?

U levert Vision at Work een beperkt aantal gegevens en wij maken zonder verdere verplichtingen en kosten een rapportage. Hierin beschrijft Vision at Work hoeveel het huidige verzuim u kost en hoe u de kosten kunt reduceren. Voor het bespreken van de rapportage komen wij graag, kostenloos, bij u langs. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

Interesse gewekt?

Bel of mail naar Vision at Work  en geef aan dat u een Gratis Quick Scan wenst (ook als u een contract met een arbodienst heeft)!

 

Share Button
Preventief aan het werk

Wat bieden wij:
Quick scan duurzame inzetbaarheid
Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE)
Periodiek medisch onderzoek (PMO)
Ondersteuning opzetten en implementeren van preventiebeleid
Werkplekonderzoek en begeleiding gezond werken op afdelingsniveau
Werkplekonderzoek en begeleiding gezond werken voor de individuele medewerker
Coaching en training duurzaam werken 

Hoe doen wij dat:
Wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek waarin bedrijf en Vision at Work helder krijgen of er toegevoegde waarde is om samen te werken aan preventie binnen uw bedrijf. Onze werkwijze is open, transparant op het gebied van kosten en helder op het gebied van resultaat.

Wat levert het u op:
Inzicht in risico’s en een helder plan, indien gewenst met begeleiding, om de risico’s om te buigen naar meer betrokkenheid, minder uitval en verhoogde effectiviteit.