Voor kleine MKB-ers met visie

Met de handen in het haar?
bel 0617152594

Samen sterk

Iedereen die personeel in loondienst heeft, heeft verantwoordelijkheden. De Nederlandse wetgeving maakt wat betreft arbeidsrecht geen onderscheid tussen multinationals in Nederland en de kleine MKB-er met een paar personeelsleden. Dat betekent dat u als kleine MKB-er heel veel ingewikkelde zaken zelf moet regelen. Alles waar een groot bedrijf een afdeling P&O of  HRM voor heeft moet u ook regelen. Zolang u geen problemen heeft, is u aandacht daar vaak niet op gericht. Pas wanneer er sprake is van verzuim, een meningsverschil dat uit de hand loopt of nog ingewikkelder een goed functionerende medewerker met een alcoholprobleem vanwege persoonlijk leed, dan wilt u terug kunnen vallen op deskundige ondersteuning waarbij werkgever en werknemer geholpen worden, dan zal blijken of uw basis, uw beleid, op orde is.

Voorkomen is beter dan genezen!

  • Ziet u er als een berg tegenop om deze zaken zelf te regelen?
  • Te druk met de business
  • Hulp nodig bij het vinden van oplossingen?
  • Graag een gunstig tarief?
  • Loonsancties van het UWV voorkomen?
  • Hulp nodig bij juridische kwesties?

Laat u positief verrassen, laat ons alles regelen waar u zelf niet aan toekomt, zodat u boetes en dure maatregelen voorkomt, bel Vision at Work

 

Share Button
Preventief aan het werk

Wat bieden wij:
Quick scan duurzame inzetbaarheid
Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE)
Periodiek medisch onderzoek (PMO)
Ondersteuning opzetten en implementeren van preventiebeleid
Werkplekonderzoek en begeleiding gezond werken op afdelingsniveau
Werkplekonderzoek en begeleiding gezond werken voor de individuele medewerker
Coaching en training duurzaam werken 

Hoe doen wij dat:
Wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek waarin bedrijf en Vision at Work helder krijgen of er toegevoegde waarde is om samen te werken aan preventie binnen uw bedrijf. Onze werkwijze is open, transparant op het gebied van kosten en helder op het gebied van resultaat.

Wat levert het u op:
Inzicht in risico’s en een helder plan, indien gewenst met begeleiding, om de risico’s om te buigen naar meer betrokkenheid, minder uitval en verhoogde effectiviteit.