Nieuws

Ons nieuws, uw nieuws

Op deze pagina informeert Vision at Work bedrijf en medewerker over interessante nieuws items en ontwikkelingen in relatie tot arbeid. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te reageren op de hier geplaatste onderwerpen. Ook biedt Vision at Work u de mogelijkheid om uw vragen, moeilijkheden en/of uw inzichten en kennis met anderen te delen. Ons doel is bedrijf en medewerker een platform te bieden waar ervaring en kennis gedeeld kan worden.

Uw nieuws

Wilt u als bedrijf of medewerker een item bespreken, aarzel niet, bel of mail. Vision at Work staat open voor nieuws en onderwerpen die bij u leven, u interesseren of bezig houden.

Doe mee?!

Wij waarderen open communicatie en gaan er vanuit dat reacties op artikelen interessant kunnen zijn voor alle betrokkenen. Wij verwachten dat deze rubriek mogelijkheid tot communicatie over en weer en diepgang tussen bedrijven en medewerkers kan bevorderen. Aarzel niet en plaats uw reactie!

Met ingang van september is opnieuw subsidie voor duurzame inzetbaarheid van kracht! Overtuigd van het nut? Wij helpen u graag verder!

Share Button